Tko smo i što radimo

„Proposta d.o.o.“ je tvrtka specijaliziranja za projektiranje i nadzor u građevinarstvu, koja sa svojim stručnim suradnicima, kvalitetnim referencama te dugogodišnjim iskustvom nudi visoki nivo svojih usluga.

Stalna težnja iznalaženju što boljeg i optimalnijeg rješenja, praćenje novih propisa, usavršavanje i iskustvo je ono što obilježava naš tim.
U tijeku projektiranja cilj nam je postići kvalitetno rješenje s obzirom na želje investitora, estetsko i funkcionalno oblikovanje građevine, te urbanističke zahtjeve.

Izrađujemo sve vrste projekata za ishođenje obavijesti, potvrda i dozvola za objekte različitih namjena u visokogradnji  (obiteljske kuće, stambene, stambeno – poslovne, poslovne, gospodarske objekte, …), kao i projekte niskogradnje (ceste, parkirališta, prometna rješenja, regulacije prometa, križanja, rotori, mostovi, nadvožnjaci, pothodnici, potporne građevine, obalne konstrukcije, …).

Specijalizirani smo i za izradu čeličnih konstrukcija, osobito antenskih stupova, reklama, prometne infrastrukture, montažnih objekata, nadstrešnica).

Bavimo se izradom projekata za energetsku obnovu obiteljskih kuća, višestambenih, društvenih, poslovnih i gospodarskih zgrada, izradom energetskih certifikata za objekte svih veličina i na cijelom području Republike Hrvatske.

Etažiranja, legalizacije i sređivanje dokumentacije vezano za vlasništvo nekretnina i zemljišta još je jedan dio usluge kojim se naša tvrtka bavi.

Tijekom izgradnje objekta vršimo nadzor nad gradnjom i pripremu dokumentacije za tehnički pregled građevine, odnosno dobivanje uporabne dozvole.

Nudimo uslugu ovlaštenog koordinatora I zaštite na radu za izradu elaborata zaštite na radu, plana izvođenja radova te vršenja usluge koordinatora II prilikom izgradnje objekata.
Kao dodatnu djelatnost izrađujemo prostorno plansku dokumentaciju.
Našim klijentima pružamo kompletnu uslugu od ideje do uporabne dozvole i upisa građevine u zemljišne knjige u cijelosti ili kao posebne (etažirane) dijelove.

Opće informacije

Trgovačko društvo Proposta d.o.o.
Sjedište tvrtke Lovački put 13/A
21000 Split
Matični broj 060309384
OIB 59931819804
IBAN HR0923600001102405887
Zagrebačka banka d.d.
SWIFT: ZABAHR2X
Telefon +385 21 671 411
E-mail [email protected]
Radno vrijeme PON-PET 08:00 – 16:00 h